Software til public affairs professionelle

On-topic, hele dagen - hver dag!

Med vores automatiserede politiske overvågning kan du være mere velinformeret og produktiv dagen igennem – et mål som ellers kan være ret uoverskueligt i politik.

Vores løsningen er baseret på machinelearning, det betyder, at du selv er med til at finjustere din overvågning, til den præcise kontekst du ønsker. Eksempelvis Brexit ud fra danske landmænds perspektiv eller Brexit fokuserede på de makroøkonomiske konsekvenser for euroområdet.

Du er altså selv med til at definere og finjustere dine sager og issues – på den måde bliver der ryddet op i ”støj”, som normalt kan være tidskrævende.

With this solution in place, you can stop constantly checking your phone during meetings

Kommunikation er vigtigt for teamwork

Har du det fulde overblik over alle dine aktiviteter med stakeholders? Og hvem der laver hvad i din organisation? Mange virksomheder og organisationer kæmper med et mangelfuldt overblik over deres stakeholders og koordinering af aktiviteter, det betyder ofte tab af viden. Det kan gøre det svært at vurdere om ens public affairs-arbejde går fremad.

Ulobby's stakeholderværktøj gør det muligt for dit team at koordinere internt uden unødvendige møder og daglig rapportering. Dette giver altså dit team mulighed for at koordinere på tværs af afdelinger og geografiske områder – det skaber bedre synergi og videndeling på i organisationen.

Vi har gjort det rigtig nemt. En integration med Outlook og Gmail gør Ulobby det mest brugervenlige stakeholderværktøj til din organisation, og det sikre at du aldrig går glip af en mulighed for at reagere på indsigter om stakeholderne i dit netværk – med det samme.

Dit netværk er dit mest værdifulde aktiv, og Ulobbys overlegne datastruktur bringer det til live, hvilket giver dig indsigt og kontekst om enhver interessent i realtid.

Moderne metrics for public affairs

Hvad er den mest effektive måde at vise den værdi, som dit public affairs arbejde skaber for din organisation?

Alle organisationer og virksomheder har et behov for at måle på deres public affairs aktiviteter, men vurdering af effekt og afkast kan være en kompliceret opgave. Så hvis du vil have plads ved bordet i budgetsammenhænge, skal du sandsynligvis gøre dig fortjent til det ved at vise metrics.

Ved hjælp af visualisering kan du og ledende medarbejdere følge med i, hvordan jeres public affairs-arbejde er et forretningsbehov.

Ulobbys tilgang til dette problem er at designe politiske dashboards, som naturligt faciliterer meningsfulde diskussioner med dine kollegaer, og det giver jeres organisation mulighed for at indføre en kultur for løbende forbedringer.

Få en demonstration for at se værdien og potentialet for din organisation.

Klar til at komme i gang?

Vi har udviklet en bedre måde at arbejde med public affairs.
Tag kontakt og lad os hjælpe dig med at eksekvere på din public affairs strategi.

Kom igang