Software til public affairs professionelle

On-topic, hele dagen - hver dag!

Med vores automatiserede politiske overvågning kan du være velinformeret og produktiv dagen igennem - et ellers ret uoverskuelig mål i moderne politik

Vores løsning er baseret på machinelearning, så du kan finjustere overvågning til din kontekst, f.eks. Brexit ud fra de danske landmænds perspektiv, eller Brexit fokuserede på de makroøkonomiske konsekvenser for euroområdet.

Du definerer dine sagsområder, og får så finjusterede informationsfeeds ryddet for kattebilleder og selfies af politikere der er til "spændende møder" med deres valgkreds.

Med denne løsning på plads kan du stoppe med at konstant kontrollere din telefon under møder

Kommunikation er kritisk for teamwork

Har du det fulde overblik over alle dine interessentaktiviteter og hvem der laver hvad i din organisation? Mange virksomheder og organisationer kæmper med et mangelfuldt interessentoverblik, aktivitetskoordinering og tab af viden. Så det er svært at vurdere om public affairs arbejdet går fremad, når alle på holdet potentielt kan gå deres egen vej.

Vores friktionsløse koordinationsværktøjer gør det muligt for dit team at koordinere internt uden unødvendige møder og rapportering. Dette giver dit team mulighed for at koordinere på tværs af afdelinger og geografiske områder for at tilpasse sig organisatoriske mål.

Integrationer med Outlook og Gmail gør Ulobby til det mest brugervenlige interessentstyringsværktøjer til din organisation, og sikrer at du aldrig går glip af en mulighed for, at reagere på indsigter om interessenterne i dit netværk med det samme.

Dit netværk er dit mest værdifulde aktiv, og Ulobbys overlegne datastruktur bringer det til live, hvilket giver dig indsigt og kontekst om enhver interessent i realtid.

Moderne metrics for public affairs

Hvad er den mest effektive måde at vise den værdi, som dit public affairs arbejde skaber for din organisation?

Vurdering af effekt og afkast af investeringer i public affairs er en kompliceret opgave, men alle organisationer har et behov for at måle på deres aktiviteter. Så hvis du vil have plads ved 'voksenbordet' i budgetsammenhænge skal du sandsynligvis gøre dig fortjent til det ved at vise metrics.

Lad os hjælpe dig med at visualisere det for at sikre, at ledende medarbejdere konsekvent ser, hvordan offentlige anliggender er en forretningsbehov.

Ulobbys tilgang til dette problem at designe politiske dashboards, der nauturligt facilitere meningsfulde diskussioner med interne interessenter, og giver dig mulighed for indføre en kultur for løbende forbedringer.

Tilmeld dig en demonstration for at se potentialet for din organisation.

Klar til at komme i gang?

Vi har udviklet en bedre måde at arbejde med public affairs.
Tag kontakt og lad os hjælpe dig med at eksekvere på din public affairs strategi.

Kom igang