Send os en mail på [email protected], med dit CV og / eller links til relevante online ressourcer, f.eks. linkedin, personlig hjemmeside, github.

Hverdag hos Ulobby

Vores vision er at ændre, hvordan lobbyister arbejder, ved at levere smarte, hurtige og enkle værktøjer, som dermed giver mulighed for en data-drevet tilgang til politisk arbejde.

Vores passion er at udvikle software, der hjælper vores kunder med at holde styr på og påvirke den politiske dagsorden. Vores rejse begyndte i 2016, og vi har allerede nået alle de milepæle, vi oprindeligt sigtede efter. Nu har vi fået finansiering til at tage hul på næste udfordring: At skalere vores platform til et internationalt publikum.

Sådan arbejder vi

Ulobby-teamet arbejder fra flere lande. Som et firma, der arbejder for at løse kommunikations- og koordinationsudfordringer for vores kunder, ved vi, at det at bo på et sted, der gør dig glad, er en vigtig forudsætning for vedvarende produktivitet.

Vores team er nysgerrigt, engageret, imødekommende og samarbejdsvillige. Selvom vi har specialiseringer, er vi også generalister og værdsætter at kunne følge opgaver helt til dørs, selv når de ligger udenfor vores kernekompetencer. Vi tror på en egoløs tilgang til udvikling og en ubebrejdende tilgang til problemløsning. Når vi arbejder uafhængigt, støtter vi hinanden ved hjælp af hyppige kode- og design-reviews, daglige stand-ups og pairprogrammering, dette letter læring og nedsætter friktionen i vores ugentlige udgivelser.

Vi er ikke en fabrik, og vi forventer ikke, at du er en maskine. Vi arbejder konstant på at udvikle digitale produkter, og det arbejde er både varieret og udfordrende, så vi er stærkt engagerede i at fremme personlig og faglig udvikling.

Vi leder altid efter dygtige kolleger til holdet, og selvom der ikke er nogen åbne stillingsopslag, der passer til dig, vil vi gerne høre fra dig alligevel.

Company retreat
Lisbon, 2018