Ulobby henter profil fra digitalt PR-bureau

Sosun S. Breitenbach

Ulobby har den 1. juni ansat Sosun S. Breitenbach som Public Affairs Director i en nyoprettet stilling. Her skal hun være ansvarlig for kunderelationer og for opbygningen af Ulobbys kommercielle del i norden og i Bruxelles.

“Vi har i længere tid ledt efter en profil, der for alvor kan sætte gang i væksten. I Sosun får vi en, der både kan lægge en stærk kommerciel strategi, og samtidig er i stand til at eksekvere på den,” siger siger Anders Kopp Jensen, CEO og co-founder af Ulobby.

Sosun kommer fra en stilling som Head of Content & Relations fra det digitale PR-bureau Mynewsdesk, hvor hun har arbejdet med forretningsudvikling og positionering.

Ulobby har ambitiøs vækststrategi

I sidste uge offentliggjorde Ulobby en ny funding-runde med en ny Bruxelles-baseret investor.

“Vi tager nu hul på et nyt kapitel i virksomhedens historie og stempler for alvor ind i Bruxelles. Med denne investering byder vi samtidig velkommen til en Bruxelles-baseret investor i form af Cullen International, der har mange års erfaring med overvågning af politisk regulering i Bruxelles og på tværs af EU. Det åbner samtidig op for enormt mange nye muligheder og synergier, og derfor har jeg store forventninger til det samarbejde,“ siger Anders Kopp Jensen, CEO og co-founder af Ulobby.

Ulobby blev etableret i 2016 af CTO Bertel Torp og Anders Kopp Jensen og er en online platform til Public Affairs og stakeholder management. Virksomheden har i dag 14 ansatte og kontorer på Frederiksberg og i Bruxelles. Formålet med platformen er at gøre det lettere at forstå og præge den politiske agenda – for derigennem at styrke den demokratiske dialog.