Debat: Klima– og energipolitik i EU

Alt tyder på, at klima og energi bliver et af de helt store temaer i den kommende valgkamp op til EP-valget i maj – både borgere og politikere har øjnene rettet på netop dette emne. Mange eksperter fremhæver også, at hvis der skal rykkes på denne dagsorden, skal det netop gøres i EU-regi.

Ulobby sætter fokus på klima- og energiområdet frem mod EP-valget

Derfor inviterer Ulobby til morgenmøde med fokus på klima- og energipolitikkens fremtid i EU. Hvad kan vi forvente af de nye MEP’er? Hvordan vil de prioritere? Og på hvilke policy-områder kan vi forvente ændringer? Det er blot nogle af de spørgsmål, Ulobby vil stille lobbyister og politikere til morgenmødet med fokus på klima- og energipolitikken i EU.

Debat-deltagere

Vi tilføjer stadig løbende deltagere til programmet.

Praktisk

Tilmelding

Der er begrænsede pladser, som gives efter først til mølle-princippet. Du tilmelder dig ved at skrive til [email protected] med dit navn og virksomhed/organisation.  

Tilmeldingsfristen er d. 25. marts kl. 15.00 – Du er først tilmeldt når du har modtaget en bekræftelse på mail. Afmelding skal ligeledes ske senest d. 25. marts kl. 15.00, så pladsen kan gives videre.