Software til public affairs

Public affairs platformen som ledere stoler på og medarbejdere elsker

Anmod om en demonstration
multiple platforms

Vær på forkant med dine politiske issues og vær en relevant partner for dine stakeholders

Vi har en ambition om at gøre det lettere at forstå og påvirke politik. Vores vision er at styrke demokratiet ved at åbne de politiske processer og gøre det muligt for flere mennesker, virksomheder og organisationer at påvirke den politiske dagsorden. Ved at give public affairs medarbejdere digitale værktøjer, som gør deres daglige opgaver nemmere så de kan udnytte mere af deres potentiale.

 

Bringe public affairs ind i den digital æra

Public affairs er en informationsintensiv branche, hvor timing er afgørende, og mange kæmper for at holde sig på forkant med de politiske dagsordener.

Mens nærliggende brancher som marketing og kommunikation har oplevet en enorm udvikling i tilgængelige værktøjer og målinger, er fagfolk i public affairs ofte fanget med tilfældigt konstruerede Excel-ark, hvis fordele kun akurat overstiger det kæmpe arbejde, der er brug for for at holde dem opdaterede.

Vi er et team af data- og politik-nørder, der har oplevet problemerne på egen krop og begivet os ud på en mission for at designe en digitale public affairs-platform, der gør dit arbejde lettere og mere effektivt.

Vi tager ansvar for din succes

Omkring 35% af de grundlæggende arbejdsopgaver vil være ændret inden 2025 og konkurrencedygtige organisationer skal tilpasse sig.

Selvom vi stræber efter at designe værktøjer, der er uundværlige for alle fagfolk inden for public affairs, erkender vi, at ikke alle lobbyister i alle organisationer betragter sig selv som first movers. Derfor tilbyder vi træning og vejledning, der sikrer, at du og hele dit team bliver bragt ind i det digitale alder.

Denne 'batteries included' filosofi hjælper os med at sikre at vores platform er driftklar og selvindeholdt, og at vores team proaktivt assiterer dig med at komme igang med selv de mest komplekse funktioner.

Mød teamet

 
 

Få mest ud af dit netværk

Dit netværk bør være dit mest værdifulde aktiv. Ulobby hjælper dig med at identificere relevante interessenter og udnytte dit netværk effektivt.

Ulobby platformens overvågningsfunktioner virker som at have nogen, der dag og nat, hele tiden holder øje for på dig, og søger efter information der kan gøre dine dage mere effektive. Vores systemer sørger for løbende overvågning af interessenterne og spørgsmål, der er vigtige for dig, og filtrerer de distraktioner, der ikke gør.

Profiler på de personer, du møder med, og kuraterede informations feeds om de seneste udviklinger indenfor dine politiske issues er altid lige ved hånden.

Få en demonstration

Vores vision


Based on a true story

Ulobby's løsninger er baseret på vores egne erfaringer fra public affairs arbejde i bureauer, interesseorganisationer, virksomheder, og politiske organisationer. Vi har følt skoen trykke, og vidste at vi ville arbejde på at automatisere de kedelige og repetitive opgaver indenfor public affairs og frigøre tid til at arbejde med opgaver der havde mere strategisk betydning.

Født i København

Ulobby blev grundlagt i Danmark og er derfor formet og inspireret af dansk arbejdskultur . Vi stræber efter at lave værktøjer, der muliggør selvstændig tænkning og fokuserer på teamwork. Vi mener, at betroede og uafhængige medarbejdere er gladere og mere produktive.

Testet på mennesker

Vores løsninger er en direkte afspejling af den feedback, vi får fra kunder. Digitale forløbere som Dansk Erhverv har brugt platformen i årevis og arbejder løbende for at strømline deres arbejdsgange ved hjælp af Ulobby. Efter at have arbejdet med organisationer store som små fra den allerførste linje kode blev skrevet, er vi overbeviste om, at vores løsninger modstår mødet med virkeligheden.

EU-indfødte

Ulobby er et geografisk spredt team med medarbejdere på tværs af EU. Vi har førstehånds erfaring med de praktiske og politiske problemer i samarbejde på tværs af grænser og er ikke fremmed overfor de overstatslige og mellemstatslige elementer i EU samarbejdet.

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Når du er tilmeldt vil du modtage månedlige opdateringer om tendenser og teknologier indenfor public affairs.

Seneste nyt

Investor Relations

Har du stadig ubesvarede spørgsmål om hvordan Ulobby’s
software kan hjælpe din organisation?

Få en demonstration