Software til public affairs

Public affairs platformen som ledere stoler på og medarbejdere elsker

Anmod om en demonstration
multiple platforms

Vær på forkant med dine politiske issues og forbliv relevant for dine stakeholders

Vi har en ambition om at gøre det lettere at forstå og påvirke politik. Vores vision er at styrke demokratiet ved at åbne de politiske processer og gøre det muligt for flere mennesker, virksomheder og organisationer at påvirke den politiske dagsorden. Derfor har vi gjort det til vores mission at digitalisere public affairs-branchen.

 

Vi vil bringe public affairs ind i den digitale æra

Public affairs er en branche med tung information, hvor timing ofte er afgørende, og mange kæmper for at holde sig på forkant med de politiske dagsordener.

Fagfolk i public affairs er ofte fanget med tilfældigt konstruerede Excel-ark, hvis fordele kun akkurat overstiger det kæmpe arbejde, der er brug for, for at holde dem opdaterede. Det har vi lavet om på.

Vi er et team af data- og politik-nørder, der har oplevet udfordringen på egen krop, og derfor har vi begivet os ud på en mission for at designe en digital public affairs-platform, der gør dit arbejde lettere og mere effektivt.

Vi tager ansvar for din succes

Inden 2025 vil omkring 35% af grundlæggende arbejdsopgaver være ændret, det betyder at konkurrencedygtige organisationer skal tilpasse sig.

Vi stræber efter at designe værktøjer, der er uundværlige for alle fagfolk i public affairs, men vi ved, at det ikke er alle lobbyister, som betragter som ’first movers’. Derfor tilbyder vi træning og vejledning, der sikrer, at du og hele dit team bliver bragt ind i den digitale tidsalder og kommer godt i gang.

Vi hjælper dig altid i gang, og sikre at platformen er klar til brug. Vores team vil altid proaktivt assistere dig og stå til rådighed, når der er behov for råd og vejledning.

Mød teamet

 
 

Få mest ud af dit netværk

Dit netværk bør være dit mest værdifulde aktiv. Ulobby hjælper dig med at udnytte dit netværk effektivt, og samtidig hjælper vi med at identificere relevante stakeholders.

Ulobbys overvågningsfunktioner virker på samme måde som at have nogle, der hele tiden holder øje for dig – dag og nat. Ulolbbys platform sørger hele tiden for at overvåge stakeholders, issues og spørgsmål, som er vigtige for dig – og samtidig filtrerer vi det som ikke er.

På den måde vil information om de seneste udviklinger indenfor dine politiske issues, og profiler på de personer, du mødes med, altid være lige ved hånden.

Få en demonstration

Vores vision


Based on a true story

Ulobby's løsninger er baseret på vores egne erfaringer fra public affairs-arbejde i bureauer, interesseorganisationer, virksomheder og politiske organisationer. Vi har selv oplevet behovet for en smartere måde at arbejde på. Derfor vidste vi fra starten, at vi ville automatisere de manuelle dele af public affairs-arbejdet, og dermed frigøre tid til opgaver med mere strategisk betydning.

Født i København

Ulobby blev grundlagt i Danmark og er derfor formet og inspireret af dansk arbejdskultur . Vi stræber efter at lave værktøjer, der muliggør selvstændig tænkning og fokuserer på teamwork. Vi mener, at betroede og uafhængige medarbejdere er gladere og mere produktive.

Testet på mennesker

Vores løsninger er en direkte afspejling af den feedback, vi får fra kunder. Digitale forløbere som Dansk Erhverv har brugt platformen i årevis og arbejder løbende for at strømline deres arbejdsgange ved hjælp af Ulobby. Efter at have arbejdet med organisationer, store som små, fra den allerførste linje kode blev skrevet, er vi overbeviste om, at vores løsninger modstår mødet med virkeligheden.

EU-indfødte

Ulobby's team er spredt geografisk med medarbejdere på tværs af EU. Vi har førstehånds erfaring med de praktisk og politiske problemer på tværs af grænser, og er ikke fremmed overfor de overstatslige og mellemstatslige elementer i EU-samarbejdet.

Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev

Når du er tilmeldt vil du modtage månedlige opdateringer om tendenser og teknologier indenfor public affairs.

Seneste nyt

Investor Relations

Har du stadig ubesvarede spørgsmål om hvordan Ulobby’s
software kan hjælpe din organisation?

Få en demonstration