Ulobby nævnt som et af de bedste Public Affairs Intelligence Systems i Bruxelles
Apr 24, 2020

Ulobby nævnt som et af de bedste Public Affairs Intelligence Systems i Bruxelles

Ulobby er blandt de bedste digitale værktøjer til Public Affairs fastslår ny rapport fra BestinBrussels.eu.

BestinBrussels.eu publicerede i marts måned deres årlige rapport, hvor de anbefaler en række forskellige Public Affairs-samarbejdspartnere for virksomheder og organisationer i Bruxelles. Her er Ulobby anbefalet i kategorien ”Top Public Affairs Intelligence Systems 2020”.

BestinBrussels.eu er en uafhængig organisation, hvis mål er at forbinde lobbyister med potentielle partnere. Med den netop offentliggjorte rapport anbefaler BestinBrussels.eu relevante fagfolk og værktøjer til organisationer, som ønsker at øge deres politiske indflydelse i EU-systemet.

Ulobby har siden etableringen i 2017 været i konstant vækst. Virksomheden har i dag 16 ansatte fordelt rundt i Europa og kontorer i både København og Bruxelles. Ulobby er ekspert, når det drejer sig om Public Affairs, og den online platform indeholder alle nødvendige funktioner til professionelt Public Affairs-arbejde – hvad end der er tale om monitorering eller stakeholder management. Platformen gør det således lettere for organisationer og virksomheder at følge og præge den politiske agenda – for derigennem at styrke den demokratiske dialog.


For yderligere information, bedes du kontakte:

Public Affairs Director, Sosun S. Breitenbach på

+45 3114 1722 / sosun.breitenbach@ulobby.eu

eller

CEO og medstifter, Anders Kopp Jensen på

+45 3153 3134 / anders@ulobby.eu

Ulobby nævnt som et af de bedste Public Affairs Intelligence Systems i Bruxelles

Ulobby's co-founder & CEO, Anders Kopp Jensen, er uddannet cand.scient.pol og har tidligere arbejdet som lobbyist på bureau og i den finansielle sektor, og derigennem oparbejdet et unikt kendskab til public affairs disciplinen. Fremover vil han blogge to gange om måneden om politik, lobbyisme, digitalisering og tech-startup.

Anders Kopp Jensen

Co-founder & CEO

Get the latest news

Recieve monthly updates on emerging trends and technologies in public affairs.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.