Job: Praktikant til Public Affairs og politik

Kunne du tænke dig at arbejde i spændingsfeltet mellem politik og tech? Vil du være med til at digitalisere Public Affairs-branchen og gøre det lettere for flere at blive hørt i den politiske beslutningsproces? Og kunne du tænke dig at arbejde i et startup med fuld fart på? Så er du måske Ulobbys nye praktikant.

Lige nu leder vi efter en dygtig praktikant, som har lyst til at være en del af det bedste team i foråret 2019.

Om Ulobby

Hos Ulobby mener vi, at lobbyarbejde skal baseres på data frem for mavefornemmelser, og vores ambition er at ændre måden, Public Affairs-arbejde udføres på – så det bliver lettere, mere automatiseret og mere transparent. Public Affairs-branchen står foran en digital revolution, hvor ny teknologi vil ændre ligevægten i branchen. Gamle netværk og lange frokoster bliver erstattet af teknologi og data.

Vores kunder spænder bredt fra internationale virksomheder over startups til erhvervsorganisationer og dækker bl.a. sundhed, energi, uddannelse og tele. Efter at have lanceret den danske platform i 2017, er vi nu ved at udvikle en EU-version, som vil ramme Bruxelles i 2019.

I Ulobby er to dage sjældent ens. Vores daglige arbejde præges af nye opgaver og nye muligheder, hvor afstanden mellem idé og handling er kort. Som praktikant får du derfor mulighed for at være med til at præge og udvikle vores arbejdsgange og produkter. Det betyder samtidig, at vi også forventer, at du byder ind med dine holdninger og forslag.

Du kan se mere om os og platformen på ulobby.dk.

Om jobbet

Som praktikant med fokus på Public Affairs og politik kommer du blandt andet til at:

 • Være medansvarlig for at drive Ulobby Research og lave politiske analyser hertil

 • Lave desk research og analysearbejde, blandt andet i relation til EU

 • Hjælpe med kommunikationen med vores kunder

 • Deltage i udvikling af platformen og dens indhold og funktioner

 • Assistere i rådgivningen af kunder

 • Være med til at ændre Public Affairs-branchen!

Derudover byder startup-livet indimellem på uforudsete opgaver fra dag til dag, og vi er samtidig også åbne for at tilpasse opgaverne til dine kompetencer og interesser.

Om dig

Vi forventer at du:

 • Er selvkørende og kan tage initiativ samt trives med ansvar

 • Er analytisk af natur

 • Har godt kendskab til det politiske landskab – både i Danmark og EU

 • Kender til Public Affairs området eller er interesseret i at lære om det

 • Læser på en relevant uddannelse – eksempelvis statskundskab, IBP eller politisk kommunikation – og kan tage praktikken som en del af din uddannelse

 • Er flydende på dansk og engelsk (skriftligt og mundtligt) 

Da vi udvikler software, er det også et plus, hvis du ikke er bange for computere.

Praktisk

Vi holder til på Creators Floor på Frederiksberg og er pt. 10 engagerede kollegaer.

Praktikperioden løber fra primo februar til ultimo juni, men vi er naturligvis fleksible med at tilrettelægge praktikken. Det gælder også, hvis du eksempelvis har brug for at følge et fag på din uddannelse sideløbende med praktikken. Betalt frokost og kaffeordning følger med, samt mulighed for erkendtlighed.

Lyder ovenstående som noget for dig? Så ser vi frem til at høre fra dig. Eventuelle spørgsmål kan rettes til Mariann Malchau Olsen på [email protected]. Ansøgning, CV og andre relevante dokumenter kan ligeledes sendes til [email protected]. Ansøgningsfrist er 31. oktober, men vi holder samtaler løbende, så send os din ansøgning hurtigst muligt.