Lobbyarbejde er svært, ikke? 

Svaret afhænger nok af, hvem du spørger. Public Affairs-rådgivere, der lever af at sælge deres tid til 3000 kr. i timen, vil helt sikkert mene, at det næsten er umuligt at eksekvere en god indsats uden deres hjælp. Men vi mener ikke, det behøver at være så svært, som nogen måske gerne vil have det til at virke. 

Og slet ikke med vores nye funktion i platformen, der gør det muligt at få en udførlig intro til lobbyarbejdets ABC. Vi kalder den nye læringsfunktion for "Ulobby Educate". Funktionen tager dig igennem alle steps i en lobbyindsats, lige fra problemet opstår, over planlægning og research, til eksekvering af aktiviteter og møder med politikere.  

Ulobby Educate gør dig i stand til at involvere flere medarbejdere i lobbyarbejdet, hæve niveauet af lobbyarbejdet på tværs af organisationen samt strømline fremtidige aktiviteter. På den måde er det samtidig muligt at sikre, at læringen fra lobbyarbejdet kommer din organisation til gavn i stedet for at uddelegere det hele til eksempelvis et bureau. Nye medarbejdere kan samtidig hurtigt komme ind i organisationens approach, metoder og aktiviteter. 

Kontakt os hvis du vil vide mere om platformen, og hvordan den kan hæve niveauet i din organisation.