Ulobby runder 200 sign ups

Ulobby rundede i begyndelsen af året 200 sign ups til platformen. Tak til alle, der har signet up. Efterhånden får vi sign ups hver eneste dag. Og vi sætter pris på hver eneste. 

Milepælen på de 200 sign ups blev nået samtidig med, vi åbnede op for de første brugere på platformen i denne måned. Og flere vil komme på de kommende uger. 

Feltet af virksomheder, organisationer og foreninger, der signer up, spænder meget bredt. Lige fra de internationale brands, over hærderkronede danske virksomheder til små organisationer med store politiske udfordringer. Det er vi særligt glade for, da det netop er dét, der er meningen med Ulobby: Lobbyisme skal være for alle. 

Det sætter samtidig en tyk streg under, at der er behov for nye redskaber til lobbyisten. En anden tilgang. De gamle netværk og frokostklubber er ikke længere nok. Ud med sildemadder, fadøl og gamle anekdoter. Ind med machine learning, data-mining og automatisering. 

Udover de mange sign ups modtager vi også mange henvendelser fra lobbyister, der ønsker input til, hvordan de skal indrette deres organisationer ift. lobbyarbejdet. Det gør vi meget gerne. Så sidder din organisation og overvejer fremtidens lobby setup? Så har du nu muligheden for at præge selve udviklingen af Ulobby-platformen. Er der særlige behov i din organisation, som vi kan udvikle på allerede nu, så tag straks fat i os - kontakt Anders på [email protected] eller ring 3153 3134 og hør nærmere.