Ulobby indgår 2-årig aftale med Dansk Erhverv

Ulobby har fra 1. januar 2017 indgået en 2-årig aftale med Dansk Erhverv, der gør platformen til omdrejningspunkt for organisationens politiske interessevaretagelse.

 Ulobby er en platform, der giver alle mulighed for at arbejde professionelt med lobbyisme. Platformen er online-baseret og gør det muligt at styre og drive lobbyarbejdet ved hjælp af software og data frem for mavefornemmelser.  

”Platformen vil ændre vilkårene for lobbyarbejde, som vi kender det i dag. Vores software vil simpelthen give virksomheder og organisationer en kæmpe fordel ift. at opnå politisk indflydelse. Og vi er stolte af, at Dansk Erhverv ønsker at integrere platformen i deres arbejde”, udtaler Anders Kopp Jensen, stifter af Ulobby.

For yderligere info kontakt:

Anders Kopp Jensen: +45 3153 3134
www.ulobby.dk