Ulobby runder 100 sign ups 

Ulobby rundede tirsdag morgen 100 sign ups til beta versionen. Tak til alle, der har
signet up. 

Samtidig er vi stolte af, at feltet af virksomheder, organisationer og foreninger spænder meget bredt. Lige fra de internationale brands, over hærderkronede danske virksomheder til små organisationer med store politiske udfordringer. Det er vi særligt glade for, da det netop er dét, der er meningen med Ulobby: Lobbyisme skal være for alle. 

Det sætter samtidig en tyk streg under, at der er behov for nye redskaber til lobbyisten. En anden tilgang. De gamle netværk og frokostklubber er ikke længere nok. Ud med sildemadder, fadøl og gamle anekdoter. Ind med software, data-mining og automatisering. 

Udover de mange sign ups modtager vi også mange forespørgsler om oplæg om fremtidens lobbyist, og hvor lobbydisciplinen er på vej hen. Mange ønsker input til, hvordan de skal indrette deres organisationer ift. lobbyarbejdet. Det stiller vi gerne op til. For det er samtidig en gylden mulighed for os til at blive klogere på, hvor udfordringerne ligger, og hvad en lobbyist har brug for i en travl hverdag. Fremtidens lobbydisciplin har simpelthen et andet DNA, end det er tilfældet i dag.

Derfor vil vi gerne komme med et tilbud: Sidder din organisation og overvejer fremtidens lobby setup? Så har du nu muligheden for at præge selve udviklingen af Ulobby-platformen. Er der særlige behov i din organisation, som vi kan udvikle på allerede nu, så tag straks fat i Anders Kopp Jensen på 3153 3134 og hør nærmere.