Ugens tip

Hvem fra udvalget skal du satse på?

Forestil dig følgende: du skal bruge noget viden om en udvalgt håndfuld MF'ere fra et givent udvalg, så du kan afgøre, hvem du skal fokusere din energi på. De fleste virksomheder bruger Folketingets hjemmeside til at skabe overblik. Men siden rummer kun en brøkdel af den info, du skal bruge. Og så kan du gå igang med at researche hele listen igennem. En efter en. Hvor mange stemmer fik hun? Hvor stor er hendes kreds? Er hun en upcoming? Hvem er hun i netværk med? Hvad har hun markeret sig på i medierne? Og hvad skriver hun på de sociale medier? Inden du ser dig om har du hurtigt brug din eftermiddag på research. I stedet for at bruge tiden på at lægge den bedste aktivitetsplan. Ulobby samler al info til dig i dit eget dashboard. Og så kan du bruge din kostbare tid på det der skaber værdi for din lobbyindsats.