Ugens tip

Dygtige lobbyister styrer

Når man arbejder som lobbyist kan man hurtigt komme ud for, at flere sager/issues kører samtidig. Det stiller store krav til koordinering og styring af lobby/PA-arbejdet. For hvad nu hvis din kollega i kontoret nede af gangen, booker møder med de samme politikere som dig? Hvad nu hvis din CEO lige har været til netværksmøde med præcis den ordfører, du skal til at booke møde med? Og hvad var det nu du aftalte med Socialdemokraternes energiordfører, sidst du mødtes med ham?  

Det kan være svært at holde styr på det hele, især når den politiske sæson kører for fuld tryk - eksempelvis som det efterår vi går ind i nu!

Ulobby holder styr på din lobbyindsats. Med platformen kan du hele tiden se, hvad dine kollegaer foretager sig. Du kan koordinere indsatsen på forskellige issues & sørge for at informere kollegerne automatisk via platformen. Hold styr på alle detaljer, referater og dokumenter - det hele ligger gemt på platformen. 

Så glem alt om Excelark med lange rækker og kolonner, som ingen opdaterer, som er umulige at printe og som du ikke kan åbne på telefonen. Glem alt om power point-præsentationer med uforståelige farver ud for hver politiker.  Og glem alt om afrapporterings "one-pagers", som du alligevel ikke har tid til at opdatere - og som du ikke husker, hvor ligger på fællesdrevet. . 

Det er outdated. Fremover styres det hele på Ulobby.dk.