VIL DU VÆRE MED TIL AT UDVIKLE DEN FØRSTE LOBBYPLATFORM I VERDEN?

Analytisk student søges til Ulobby

Ulobby er den første platform i verden, der giver alle mulighed for at arbejde professionelt med lobbyisme. I dag er lobbyisme kun for de få med mange ressourcer. Men Ulobby vil give alle mulighed for at få en stemme i den politiske debat. På kort tid har mere end 150 virksomheder, organisationer eller foreninger tilmeldt sig at teste platformen i beta.

Forbruget af lobbyydelser er eksploderet de sidste 5 år. Og der findes ingen digitale redskaber til lobbyister. Målet er at Ulobby bliver lobbyistens vigtigste arbejdsredskab. Ikke bare for lobbyisterne i Danmark, men i hele verden.

Derfor søger vi en studerende til arbejde med meningsmålinger, statistik, valgdata og politisk research. Du bliver del af et startup på tre personer med base på Creators Floor på Frederiksberg.  Vi har fart på, uendeligt meget at lave og kæmpe ambitioner. Så det er vigtigt, du også synes om ideen, du kan lide startup-kulturen, og du ikke bare ser det som et ”almindeligt” job.  

Din profil

Vi forventer, at du:

  • Interesserer dig meget for politik og har fingeren på pulsen i forhold til Christiansborg
  • har erfaring med at arbejde med valgdata og meningsmålinger
  • er i gang med en relevant videregående uddannelse, f.eks. i økonomi, statskundskab, kommunikation eller lignende
  • har kendskab til og erfaring med brug af statistik og programmer såsom SAS, SPSS og R
  • er en afslutter, selv tager initiativ og kan få ting til at ske
  • har gode analytiske evner og er meget metodisk orienteret
  • trives godt i et uformelt, ikke-hierarkisk startup-miljø, hvor faste rutiner, MUS-aftaler og uendelige projektplaner ikke er på menuen.

Kendskab til lobbydisciplinen er klart en fordel, ligesom du gerne må have interesse for markedsføring og PR.

Dine opgaver
Som student hos Ulobby vil dine arbejdsopgaver blandt andet bestå i at analysere valgdata, arbejde med meningsmålinger og politisk statistisk samt foretage mindre analyser og politisk research. Du skal bl.a.:  

  • medvirke til at indsamle, analysere og kvalitetssikre valgdata til brug i platformen
  • bidrage til at analysere hvilke politikere, der bliver valgt ved næste folketingsvalg
  • være ansvarlig for at vores politiske ”intelligence” til brug i platformen altid er opdateret

Om os
Ulobby udvikler sig med raketfart, og vi har mange nye funktioner, samarbejder og planer i pipeline for udviklingen af verdens første lobbyplatform. Du kan læse mere om os på www.ulobby.dk, og se også gerne vores video om platformen på hjemmesiden.

Vi holder til på Creators Floor, Howitzvej 60, 1.sal på Frederiksberg, hvor vi har eget kontor. Her vil du også skulle arbejde fra.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et anderledes og lærerigt alsidigt studenterjob med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med både lobbyister og programmører.